Destinasjon

Bordeaux

Tur til Bordeaux - Pomerol 04. - 09. juni 2024

På denne eksklusive turen tar Christer Byklum oss med til flere av de aller mest kjente slottene i Bordeaux.

Det er lagt opp til besøk hos flere første- og andrevekster.
Av de åtte slottene som skal besøkes kan disse dukke opp: Chateau Margaux, Chateau La Mission Haut Brion, Chateau Haut-Bailly, Chateau Yquem, Chateau Figeac, Chateau Latour, Chateau Haut-Brion, Chateau Pichon Baron, Chateau Smith Haut-Lafite.
Hver dag, onsdag til lørdag, blir det besøk hos to produsenter, der vi spiser lunsj hos en av de.

Med andre ord, dette blir et minne for livet for en vinentusiast!

Forhåndsreserver din plass ved å sende oss en e-post til vinreiser@gtravel.no
Ingen kostnader eller forpliktelser påløper før programmet er klart og du bekrefter at du vil være med.

Program kommer snart

Vil du skjønne vinverden er Bordeaux noe du må bli kjent med, både i stil men også historien. Og så eventyrlig vakkert som det er mange plasser her, er det bare å roe ned og nyte ferden. Du kan klatre i Europas høyeste sanddyner eller vasse i lagunen ute ved Arcachon, spaser i byens vakre boulevarder eller eldre smug, besøk middelalderbyen Saint-Emilion, spis østers og sjøkreps som er blant de lokales favorittmat, sammen med lam, andeconfit og andebryst. Eller bare sett deg ned på en fortausrestaurant langs elven i Pauillac, en døsig fransk landsby og det er lett å drømme seg bort til rivieraen før hele verden oppdaget den.

Kombinasjonsmuligheter med Bordeaux er Paris, to og en halv time unna med hurtigtog, Cognac halvannen time mot nord, Loireelven rundt to og en halv time, Canal du Medi, Bergerac med sin vakre natur, Biarrits og San Sebastian et par timer mot syd. Men sannheten er at det er uendelig mye å ta seg til i Bordeaux, av gastronomi, vinbesøk, museer og annet.