Om oss

G Travel – Partner Reisebyrå AS er et familie-eid selskap som har drevet i bransjen siden 1988.

Vi har kontorer i Ålesund, Molde og Ulsteinvik og er franchisetaker i G Travel kjeden. Vi er godkjent IATA agent og er medlem av Reisegarantifondet – hos oss er du trygg.

G Travel – Partner Reisebyrå AS
Kjøpmannsgata 3
6005 Ålesund

Org. 947 617 710 MVA

Reiseleder Christer Byklum

Christer Byklum er en norsk vinkritiker, kurs og foredragsholder med 25 års interesse for vinfaget. I 2003 begynte han på sin vinutdannelsene hos Wine & Spirit Education Trust (WSET) med nivå 2, Intermediate Certificate. I 2005 gjennomførte han WSET nivå 3 Advanced Certificate hvor den vinfaglige kompetansen ligger på et høyt sommelier nivå. I 2011 gjennomførte han WSET nivå 4 Diploma, en to og et halvt årig utdannelse innen vin og sprit som er en av de høyeste kvalifikasjonene man kan ta i vinens verden. Kun Master of Wine eller Master Sommelier er over. I 2011 ble han som en av de yngste noensinne intronisert som kommandør av Bordeaux.

Han ble ridder av Pomerol i 2014 som første nordmann, gentleman av hertugdømmet Fronsac som første skandinav i 2016, før han ble ridder av Saint-Emilion samme år. I 2017 ble Christer æreskommandør av Médoc, Graves, Sauternes og Barsac. Ingen annen skandinav har mottat alle disse utmerkelsene. I 2019 ble han som første nordmann medlem av Academie du Vin de Bordeaux. Christer er interessert i all god vin, men spesielt kjent for sin lidenskap for Bordeaux.

Christer har smakt rundt 90.000 viner og han er redaktør for BMyBordeaux med rundt 16.000 smaksnotater fra over 450 eiendommer i Bordeaux alene. Christer har også vært både Key Account Manager og innkjøper for vinimportører, vært innom Vinmonopolet og vært rådgiver for vinsamlere, hoteller og restauranter for å hjelpe dem med best mulige vinkart og vinsamlinger. Christer har en ganske unik bakgrunn. I 2018 ble Christer kåret til den attende mest troverdige vinkritikeren i verden av BWW Competition, og bransjebladet Meininger Wine Business International har omtalt ham som Norges ledende vinblogger. Han startet Facebookgruppen God Vin med over 22.000 medlemmer som er Norges største forum for vin.