Destinasjon

Bordeaux

Vintur til Bordeaux 04.-09.juni 2024

Vintur til Bordeaux

Unik reise til førstevekstene i Bordeaux
Bordeaux er verdens viktigste vindistrikt, en av årsakene til dette er antall produsenter som ligger i den absolutte verdenstoppen kvalitativt. På denne ekstremt eksklusive reisen er det nettopp disse vi besøker.

Bordeaux har gjennom minst 2000 år produsert vin, og har vært kjent for kvalitet siden romertiden, og enda mer siden vikingetiden. Sigurd Jorsalfare prøvde erobre Bordeaux, på vei til Jerusalem. Han feilet omtrent tvers over fjorden for Pauillac. Men alt siden middelalderen har vinene herfra bare økt på i renommé, og noen slått har vært verdens første merkevarer, som har solgt navnet under eget navn. Og da andre vindistrikter skulle eksportere viner de siste hundre til hundreogfemti årene var det alltid Bordeaux de tok opp konkurransen med. Om det var Rioja, Toscana, Piemonte eller Napa Valley. Målestokken var alltid Bordeaux. Og slottene som er fokus på denne reisen er nettopp de ypperste.

Skal du prioritere én vinreise i ditt liv, så er det denne. Her er de aller fremste, side om side, hele veien. De beste og et par av de viktigste utfordrerne. Bedre og mer høytflyvende enn dette lar det seg ikke gjøre. Once in a lifetime!

Med forbehold om endringer i programmet

Program

Dette er inkludert :
Flyreise Oslo – Bordeaux t/r
Overnatting 5 netter på Quality Hotel Bordeaux Centre, inkl. frokost
Reiseleder Christer Byklum
Vinsmaking og besøk hos 8 produsenter
Eksklusiv lunsj inkl vin hos 3 av produsentene
Busstransport ihht program

Pris per person i dobbeltrom : 34.990,-
Tillegg for singelrom: 5.000,-,- (for hele turen)

Utreise fra andre byer på forespørsel